ATLETIEKCLUB MEETJESLAND vzw (ACME) bestaat sinds 1974 en telt meer dan 500 atleten, joggers en medewerkers, verdeeld over 3 kernen : Eeklo, Maldegem en Zomergem. In iedere kern is er : – een afdeling atletiek, met atleten die al dan niet aan competitie doen ; – een afdeling recreanten/joggers, met een iets ouder – maar sportief – publiek.  

Om fiscale redenen vragen we iedereen om gebruik te maken van volgende 2 kostennota’s. Hier vind je de nodige uitleg.

Onkostennota 1

Onkostennota 2

Hoe spijtig het ook mag zijn, niemand is gevrijwaard van ongevallen op weg van en naar de training, tijdens de oefenstonde(n) zelf of tijdens een andere cluborganisatie.  Wat moet je doen in geval van ….?

Werkwijze

Info wedstrijdverwerking VAL-site

ACME heeft in samenwerking met de VAL een gedragscode opgesteld met als doel, enerzijds ongewenst gedrag binnen de clubs te vermijden en anderzijds de onderlinge omgang tussen de verschillende niveaus en leden binnen de verenigingen te verbeteren.  Een gedragscode impliceert dat er een vertrouwenspersoon aangeduid wordt. De Raad van Bestuur heeft aan Ann Lampaert gevraagd om die taak op zich te nemen. Voor dagdagelijkse beslommeringen is er nog altijd de gebruikelijke weg via uw trainer, bestuurslid en/of het secretariaat van de club. Bij ernstige klachten of problemen kan je gebruik maken van de procedures zoals beschreven in de gedragscode.

De gedragscode van ACME vzw is bedoeld voor atleten, trainers, bestuurders, juryleden, medewerkers, ouders en supporters.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.